Контакт Информации:

ГБЦ Комуникации - Штип
ул: 5-та Партиска Конференција 34A, 2000 Штип, Македонија
Телефон: +389 (32) 397-707, +389 (32) 397-717

ГБЦ Комуникации - Скопје
Ул: Франклин Рузвелт 4, лок. 6, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 3220-122,
+389 (2) 3223-201

Е-маил: gbc@gbccom.com.mk
Web: https://gbccom.com.mk

ВРВ
mk_MKMacedonian